need help: alternation click

x64 Replacement/Alternative to Microsoft's IntelliMouse application.
Forum rules
Please read the forum rules before posting for the first time.
The more information you can provide, the quicker and more accurately someone can help.
NOTE: To reduce spam, new users can not post links or images until they have at least 4 posts.
Post Reply
Max1993
New User
Posts: 2
Joined: Sun Sep 15, 2019 5:41 pm

need help: alternation click

Post by Max1993 » Sun Sep 15, 2019 5:57 pm

Help me please.
How by pressing RMB to get alternation NUM1 and NUM2.
first RMB - NUM1
second RMB - NUM2
third RMB - NUM1
etc.

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 6074
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: need help: alternation click

Post by phil » Mon Sep 16, 2019 1:19 am

You may be able to do this with two layers.
On layer one, select simulated keystrokes, type {NUM1}{LAYER2} into the text box
On layer two (for the same button) again select simulated keystrokes and in that one, type {NUM2}{layer1}

That should do it. After each press of the button, it should switch between layer 1 and 2 and issue the different NUM each time.

Thanks,
Phil
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-9600k, Asus Z390-ROG, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, Evo 970 500Gb NVME, 2x2TB WD Black (RAID1)

Max1993
New User
Posts: 2
Joined: Sun Sep 15, 2019 5:41 pm

Re: need help: alternation click

Post by Max1993 » Wed Sep 18, 2019 2:59 pm

It worked but, for a long time I could not solve the problem of short keystroke Space with switch layer.
I t turned out problem was in the space between commands:
"{NUM1} {LAYER2}"
Thanks.

Post Reply