Add text

x64 Replacement/Alternative to Microsoft's IntelliMouse application.
Forum rules
Please read the forum rules before posting for the first time.
The more information you can provide, the quicker and more accurately someone can help.
NOTE: To reduce spam, new users can not post links, files or images until they have at least 4 posts.
Post Reply
Miau
New User
Posts: 2
Joined: Fri Jun 11, 2021 8:58 am

Add text

Post by Miau »

XMBC Version V 2.19.2:
Total newbie is asking: How to add texts with a click? I would like to ad sentence with capital letters and line breaks. I tried {CTRL}text{CTRL} in the beginning and it did nothing.

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 6760
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: Add text

Post by phil »

Simulated keystrokes...
Then just type the text. If you want to force it to be uppercase, then you either need to prefix EVERY character with {SHIFT} or maybe turn on CAPS LOCK and perhaps off again afterwards {CAPSLOCKON} / {CAPSLOCKOFF}

For the line breaks, {ENTER} or {RETURN} and for spaces, you probably need {SPACE}
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, AMD Ryzen 5900x, MSI x570 Tomahawk, 32GB DDR4,
nVidia RTX 2070s, Evo 970 500Gb NVME, 2x2TB WD Black (RAID1)

Miau
New User
Posts: 2
Joined: Fri Jun 11, 2021 8:58 am

Re: Add text

Post by Miau »

Thank you so much!! Works perfectly :cheers:

Post Reply