Inpoutx64 CLI / STI (Python)

My x64 port of InpOut32
Post Reply
JohnnyTheKid
New User
Posts: 2
Joined: Tue Nov 20, 2012 9:53 pm

Inpoutx64 CLI / STI (Python)

Post by JohnnyTheKid » Thu Nov 22, 2012 12:51 am

Hello is it possible to do CLI (Clear Interrupts) and STI (Set Interrupts) instructions using inpoutx64 on Windows 7 64-bit ?
I am using Python ctypes to call inpoutx64. If anyone has some good Python examples for it please let me know.
Thanks
Last edited by JohnnyTheKid on Thu Nov 22, 2012 5:18 pm, edited 1 time in total.

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 6017
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: Inpoutx64 Python ctypes CLI / STI

Post by phil » Thu Nov 22, 2012 12:54 am

A good question.. I dont know enough low level stuff to answer that one I'm afraid... I suspect not, but I dont know.

Hopefully someone else can help. Another source of info is logix4u but tbh, they dont seem too responsive these days and their forums have gone I think :(

Glad you got the basics working from Python though :)

Thanks,
Phil
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-9600k, Asus Z390-ROG, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, Evo 970 500Gb NVME, 2x2TB WD Black (RAID1)

JohnnyTheKid
New User
Posts: 2
Joined: Tue Nov 20, 2012 9:53 pm

Re: Inpoutx64 CLI / STI (Python)

Post by JohnnyTheKid » Thu Nov 22, 2012 5:20 pm

Thanks for your help so far Phil.
Can you please give me the email address of the logix4u guys ? Thanks

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 6017
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: Inpoutx64 CLI / STI (Python)

Post by phil » Thu Nov 22, 2012 5:36 pm

All I have is their Yahoo address logix4u@yahoo.com from about 5 years ago - I've no idea if it works (you can only find it on old copies of their website using way back when like this http://web.archive.org/web/200506220830 ... gix4u.net/).

I suspect it won't work - I seem to remember I didn't get any response the last time I sent them an email to ask them to update the details on their website regarding my port of InpOut32 (its still wrong/out of date!)

There is a mail "form" on the site but I've no idea if that works either.

That is the best I can do - sorry about that! If it does work, let us know :)
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-9600k, Asus Z390-ROG, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, Evo 970 500Gb NVME, 2x2TB WD Black (RAID1)

Post Reply