I have upgraded the board - please let me know if you have any problems

Test

CounterStrike Source Server plugin to host a web server under your CSS server
Post Reply
User avatar
phil
Site Admin
Posts: 5086
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Test

Post by phil » Sun Jul 22, 2007 12:12 am

Test post...
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-6600k, Asus 170-A, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, 2xEvo 850 (RAID 0), 2x2TB WD Black (RAID1)

CMI_2cold
New User
Posts: 2
Joined: Sat Jul 21, 2007 9:15 am

Hey

Post by CMI_2cold » Sun Jul 22, 2007 1:54 am

Thanks For Testing It Fill :)

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 5086
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Post by phil » Sun Jul 22, 2007 1:56 am

Its odd that it worked with no errors for me...
either a strange database problem that fixed itself, or maybe only I can create posts here - that might explain why the forum was empty lol :)
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-6600k, Asus 170-A, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, 2xEvo 850 (RAID 0), 2x2TB WD Black (RAID1)

CMI_2cold
New User
Posts: 2
Joined: Sat Jul 21, 2007 9:15 am

oh man lol

Post by CMI_2cold » Sun Jul 22, 2007 10:09 am

sorry about the mistype on your name \"phil\" i was pretty tired typing this morning and didn't realize it, yes the error was pretty odd, not sure what could of caused it, but i'm sure it was because i didn't have rights to post there.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest