Wmouse and W7

x64 Replacement/Alternative to Microsoft's IntelliMouse application.
Forum rules
Please read the forum rules before posting for the first time.
The more information you can provide, the quicker and more accurately someone can help.
NOTE: To reduce spam, new users can not post links or images until they have at least 4 posts.
Post Reply
Mediaboys
Member
Posts: 24
Joined: Sun May 19, 2013 2:49 pm

Wmouse and W7

Post by Mediaboys »

Hello,
Can't get the latest version of XMouse to work on Windows 7? can you help me ?

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 6575
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: Wmouse and W7

Post by phil »

Not likely unless you give me a bit more information!
What is happening?
Are you getting any error messages? Is there a log file (may or may not be deepening how far it gets).

I'm sure that you have already looked in the FAQ so you have already seen and checked the one about "XMBC Fails to run on Windows 7 with an error message saying "A referral was returned from the server""????!!!
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-9600k, Asus Z390-ROG, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, Evo 970 500Gb NVME, 2x2TB WD Black (RAID1)

Mediaboys
Member
Posts: 24
Joined: Sun May 19, 2013 2:49 pm

Re: Wmouse and W7

Post by Mediaboys »

Yes I have : Fails to run on Windows 7 with an error message saying "A referral was returned from the server.

What should I do to fix this problem?

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 6575
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: Wmouse and W7

Post by phil »

The FAQ tells you how to fix that and even links to the MS Knowledge base artical with the download to fix it!

In short, just install that Microsoft patch/KB hotfix KB3004394
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-9600k, Asus Z390-ROG, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, Evo 970 500Gb NVME, 2x2TB WD Black (RAID1)

Post Reply