Button inputs not working

x64 Replacement/Alternative to Microsoft's IntelliMouse application.
Forum rules
Please read the forum rules before posting for the first time.
The more information you can provide, the quicker and more accurately someone can help.
Post Reply
SteveB
New User
Posts: 1
Joined: Sun Sep 30, 2018 8:11 pm

Button inputs not working

Post by SteveB » Sun Sep 30, 2018 9:34 pm

XMBC Version: 2-17
Windows Version: 10
Mouse Information (brand/model): Ibuypower (Not sure of model)
Computer Information:
Did the problem occur after an upgrade of XMBC or Windows?: Possibly after both updates
How long have you used XMBC?: 1 year
What language and keyboard layout do you use in Windows?: English

Clear description of the problem: Shows the middle mouse button constantly inputting, as well as not letting me click the side button on my mouse as shift. Idk if it is my mouse or the x - control, just trying to figure out what the problem is, I even did an entire reinstall of my windows but it did not help.

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 5528
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: Button inputs not working

Post by phil » Sun Sep 30, 2018 10:21 pm

Hi,

It sounds like a mouse (hardware) problem to me... Have you got another mouse to try as thats the best thing to do if you have one.
You can disable XMBC (or exit it) and I suspect that you may still have problems with the middle mouse button and 4th/5th buttons (they should be back/forward in your browser) - but try that and see if they work as expected or still get repeated/missing button presses.

Thanks,
Phil
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-6600k, Asus 170-A, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, 2xEvo 850 (RAID 0), 2x2TB WD Black (RAID1)

Post Reply