Autostart with windows

x64 Replacement/Alternative to Microsoft's IntelliMouse application.
Forum rules
Please read the forum rules before posting for the first time.
The more information you can provide, the quicker and more accurately someone can help.
User avatar
phil
Site Admin
Posts: 5871
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: Autostart with windows

Post by phil » Tue May 26, 2009 12:33 am

Hi again,

I've now tried this with XP SP2 and SP3 (x86) and XP x64 SP1
No matter what I try, I can't reproduce this problem on XP.

I wonder if you have some other software that is hooking the mouse and getting in there before XMBC, or something stopping the hook being applied at start (maybe AV software?) although I would expect errors in the log if that happened.

Sorry, but I don't know what to try next.
Maybe you could try using the service launcher I wrote for Vista - it should work with XP but its not installed on XP. I can send you the executable and instructions if you want to try it?

Thanks,
Phil
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-9600k, Asus Z390-ROG, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, Evo 970 500Gb NVME, 2x2TB WD Black (RAID1)

Yargol
New User
Posts: 4
Joined: Mon May 25, 2009 12:26 pm

Re: Autostart with windows

Post by Yargol » Tue May 26, 2009 6:40 am

Hail!

That would be nice, and worth a try.

You can send it to the yargol@gmail.com mail address.

Thx again!

Yargol

Post Reply