Buttons 4 & 5

x64 Replacement/Alternative to Microsoft's IntelliMouse application.
Forum rules
Please read the forum rules before posting for the first time.
The more information you can provide, the quicker and more accurately someone can help.
NOTE: To reduce spam, new users can not post links or images until they have at least 4 posts.
Post Reply
Anonymous

Buttons 4 & 5

Post by Anonymous » Thu Aug 09, 2007 5:04 pm

I am using a microsoft laser mouse 5000 with Xmouse 1.34 on a 32bit XP machine.

I set all buttons to \"Nothing\" in Xmouse.

The buttons 1, 2 & 3 respond correctly to button commands in Autocad 2008. Buttons 4 & 5 do not.

However, when I set 4 & 5 to one of the other commands on your drop down list they pass thru to Autocad and function correctly.

What can I do to allow Autocad to control the commands for buttons 4 & 5?

Thanks
Carl

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 5951
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Post by phil » Thu Aug 09, 2007 8:06 pm

Hi Carl,

I'm not sure why Autocad doesn't work with XMouse in this way. Normally when you set a button to \"Nothing (Don't Intercept)\" XMouse completely ignores anything for that button and lets it filter through the normal way (as if it were not even running). So I don't see why auto cad wouldn't see the 4th and 5th as usual when set like that....

I presume Auto Cad works OK with the 4th and 5th if you exit XMouse all together?

Unfortunately I don't have auto cad (and its not the sort of thing I can just go out and buy) so it could be tricky for me to figure out what's going on here. :(

Thanks,
Phil
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-9600k, Asus Z390-ROG, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, Evo 970 500Gb NVME, 2x2TB WD Black (RAID1)

Anonymous

Post by Anonymous » Thu Aug 09, 2007 10:38 pm

Thanks for checking.

I set the 4th to delete and just use that.

Post Reply