phpBB help needed -- signature not appearing

Comments about any other application I have on my website.
Please don't post about XMBC or Inpout32 here - use the correct forum!
Forum rules
Please post to the correct forum, otherwise your post may not be seen.
Before posing, be sure to read and respect the forum rules
Post Reply
User avatar
markfilipak
New User
Posts: 6
Joined: Fri Jan 18, 2019 3:34 am

phpBB help needed -- signature not appearing

Post by markfilipak » Fri Jan 18, 2019 5:34 am

When posting to this forum, my signature text is not appearing. I've set the following:
In 'User Control Panel', _/Profile\_, 'Edit signature' I have 4 lines of text (=180 chars).
In 'User Control Panel', _/Board preferences\_, 'Edit posting defaults', 'Attach my signature by default:' Yes.
In 'User Control Panel', _/Board preferences\_, 'Edit display options', 'Display signatures:' Yes.

What am I doing wrong?

Thanks!

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 5916
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: phpBB help needed -- signature not appearing

Post by phil » Fri Jan 18, 2019 9:09 am

Nothing, I think signatures are disabled until you transition from new users to normal users (after 4 or 5 posts I think).
So the problem should go away after your next post.

This is doe intentionally because most spammers put links in their signature and this was a quick way of stopping that!
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-9600k, Asus Z390-ROG, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, Evo 970 500Gb NVME, 2x2TB WD Black (RAID1)

Post Reply