I have upgraded the board - please let me know if you have any problems

Update for Iconoid x64

My port of Iconoid by SillySoft
Post Reply
User avatar
phil
Site Admin
Posts: 4923
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Update for Iconoid x64

Post by phil » Mon Oct 18, 2010 8:51 pm

The author of Iconoid (sillysot) has released a new version of Iconoid and included their own x64 port.

Its still beta right now I think but its surely going to be better than my port of 3.8.4 :)
So from now on, I suggest you head to the main site and use their resources rather than my old version.

Thanks,
Phil
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-6600k, Asus 170-A, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, 2xEvo 850 (RAID 0), 2x2TB WD Black (RAID1)

User avatar
MainTrane
Dedicated
Posts: 90
Joined: Wed Jan 26, 2011 12:47 am

Re: Update for Iconoid x64

Post by MainTrane » Wed Jan 26, 2011 8:59 pm

I tried their updated version a while back. I had been using your x64 ever since I upgraded to Win7, and from what I remember there were issues with the official sites Beta that were not present in your port.

So you may still be a step ahead of the author.

The same version I tested is what's currently on sillysot.
 
  • Beta Tester Global Moderator
    Logitech [ G700 | G500 | MX1100 ᵛ¹ ᵛ² ]
    Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7601)
    Intel Core i7-960 @ 3.85GHz
    18GB (3x4GB+3x2GB) RAM
    DirectX 11
    NVIDIA GeForce 9800 GT
[/size]

User avatar
phil
Site Admin
Posts: 4923
Joined: Sun Apr 06, 2003 11:12 pm

Re: Update for Iconoid x64

Post by phil » Wed Jan 26, 2011 10:52 pm

Fair enough - Ive no problem people using my port, but in theory, the official one *should* be more up to date because I havnt touched my version pretty much since Win7 came out.

Glad my version is still useful of course :)
--[ Phil ]--
--[ Administrator & XMBC Author ]--
Logitech G9, Logitech MX518, Microsoft Intellimouse, Trust 16341 BT Mouse
Windows 10 x64, Intel i5-6600k, Asus 170-A, 16GB DDR4,
nVidia GeForce GTX 970, 2xEvo 850 (RAID 0), 2x2TB WD Black (RAID1)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest