Search found 5 matches

by jputre
Mon Sep 07, 2009 5:51 pm
Forum: XMouse Button Control
Topic: Installation
Replies: 8
Views: 5667

Re: Installation

Success. And humiliation. After about an hour of searching I found the Highrez File -- where it should have been, and was all along, under Program Files. My problem -- it was not in alphabetical order as are the rest of the entries, but rather was at the top of the file. XMouse runs perfectly now. M...
by jputre
Sat Sep 05, 2009 1:07 pm
Forum: XMouse Button Control
Topic: Installation
Replies: 8
Views: 5667

Re: Installation

Good morning -- I couldn’t make the print-screen work, so I’ll try to do this verbally. First, the d/l seems to have worked. I have both 1.47 and 1.48.1 stored on my machine. I’m looking at the Properties screen for 1.48.1 as I type. D/l’ed yesterday, 2.35 MB, so it seems to have arrived int...
by jputre
Fri Sep 04, 2009 8:46 pm
Forum: XMouse Button Control
Topic: Installation
Replies: 8
Views: 5667

Re: Installation

"Just to confirm, you are running the installation with an administrative account (UAC elevation)? I don't think you can run it any other way but its worth asking!" Definitely worth asking, but yes. It's my machine. I'm the administrator and all else there is. I clean the screen when it needs it. "D...
by jputre
Fri Sep 04, 2009 6:36 pm
Forum: XMouse Button Control
Topic: Installation
Replies: 8
Views: 5667

Re: Installation

"Firstly, what version are you using the latest (1.48.1?) Do you get to the finish page that says "Run X-Mouse Button Controll"? The installation should create an item in the start menu (all programs) under "Highresolution Enterprises\X-Mouse Button Control" and it should be in c:\program files\high...
by jputre
Fri Sep 04, 2009 4:14 pm
Forum: XMouse Button Control
Topic: Installation
Replies: 8
Views: 5667

Installation

This is so obvious it must be my mistake, so I apologize in advance.
In can't get XMouseButton to install. The Wizard runs and seems to quit half-way through, though it says it finishes. The file never appears in my Programs directory and seems not to run. I'm using Vista Business x32. Thanks.